به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ فتح الله توسلی در مورد تسهیل سفر ایرانیان به جزیره بوموسی و نقش این موضوع در توسعه گردشگری کشور با اشاره به گردشگری دریامحور و وجود سواحل تفریحی در کشورمان، گفت: در سالهای گذشته جزیره کیش رشد کرد و مورد 1ایکس توجه گردشگران قرار گرفت، اما باید از ظرفیت جزایر دیگر مانند بوموسی که کشورهای عربی ادعای مالکیت بر آنها را دارند و میخواهند برای خودشان تصاحب کنند هم برای رونق گردشگری استفاده کرد؛ جزیره بوموسی به کشورهای عرب حاشیه جنوبی خلیج فارس نزدیک است و این کشورها به دلیل درآمدهای بالا و نزدیکی مسافت، میتوانند مبالغ سنگینی را برای سفر به بوموسی هزینه کنند همچنین اغلب هموطنان هم علاقمند هستند.
به راحتی به این جزیره سفر و از ظرفیتهای عظیم خدادادی آن استفاده کنند؛ تسهیل سفر به بوموسی ضمن تاثیر بالا در اقتصاد کشور در تامین امنیت پایدار هم تاثیرگذار است و هیچ کشوری دیگر ادعای واهی مالکیت بر جزایر سه گانه کشورمان را نخواهد داشت.
توسلی از دولت خواستار فراهم کردن زیرساختهای لازم در جزیره بوموسی شد و افزود: باید شرایط اسکان، پذیرایی و امکانات رفاهی و هتلینگ در این جزیره برای مسافران فراهم شود و برای آن هزینه کرد؛ به طور قطع هزینه کردن برای گردشگری به نفع اقتصاد کشور خواهد بود و میتواند کشور را بی نیاز از درآمدهای نفتی کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با توجه به هزینههای بالای سفر ضروری است دستگاهها و وزارتخانهها مشوقهایی را به کارکنان خود ارائه کنند و همچنین دولت برای سایر افرادی که توان اقتصادی برای سفر به جزایر ایرانی مانند بوموسی را ندارند نیز کارت سفر و تسهیلات با نرخ و بهره پایین اختصاص دهد.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس دوازدهم، یادآور شد: گردشگری یکی از صنایع اصلی در دنیا است که امکان تحریم آن وجود ندارد و ظرفیت استفاده از آن به اندازه تمامی مردم جهان است و هنر ما است که تا چه اندازه از این ظرفیت استفاده کنیم؛ بر اساس نرم بین المللی هر گردشگر خارجی در هر سفر ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ دلار هزینه میکند در این رابطه فرانسه در سال گذشته ۱۲۰ میلیون گردشگر جذب کرد و درآمد گردشگری، تاثیر زیادی در اقتصاد این کشورها دارد.
توسلی با یادآوری اینکه برای کسب درآمد از گردشگری باید زیرساختها فراهم شود، گفت: جاذبههای طبیعی و تاریخی و زیباییهای ناشناخته ایران در دنیا کم نظیر و دارای ظرفیتهای زیادی برای جذب توریسم و گردشگر است؛ میلیونها گردشگر سالانه برای مشاهده آثار تاریخی چندین هزار ساله و جاذبههای طبیعی و بکر به ایران سفر میکنند.
وی در مورد برنامههای فراکسیون گردشگری مجلس، ادامه داد: اعضای فراکسیونهای مجلس معمولا نمایندگانی هستند که در مورد همان موضوع دغدغه دارند و ۳۵ عضو فراکسیون گردشگری نیز در مورد گردشگری دغدغه دارند و به دنبال انجام اقدامات لازم توسط دولت در این حوزه هستند و بی شک مجلس هم میتواند از ظرفیت قانون گذاری برای رفع خلاءهای قانونی در حوزه گردشگری استفاده کند.
عضو فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مجلس یادآور شد: اعضای فراکسیون گردشگری مجلس نشستهایی را برای بررسی مشکلات و بهبود وضعیت گردشگری با وزرا و مسئولان مربوطه برگزار خواهند کرد و این مهم را در دستور کار قرار خواهند داد.