پس از اینکه نتیجه انتخابات ریاستجمهوری بار دیگر جایگاه واقعی تندروها نزد مردم را به آنان نشان داد و باعث بازماندن جریان تمامیتخواه از راهیابی به پاستور شد، اعضای این جریان تصمیم گرفتند در مقابل رأی مردم و منتخب آنان بایستند و تا میتوانند در مسیر تحقق وعدههایی که رئیسجمهور داده بود، سنگاندازی کنند. نتیجه انتخابات آن چنان عده ای را عصبانی کرده بود که باعث شد حتی انتقادات تندی را نسبت به شورای نگهبان بابت تاییدصلاحیت پزشکیان مطرح کنند.
جریان رادیکال که به پیروزی در عرصه بدون رقیب عادت کرده بود، از شورای نگهبان گلایه داشت که چرا این بار مانع از پیروزی بیدردسر آنان شده است. از جمله اینکه دو روز بعد از انتخابات، محمد منان رئیسی، نماینده قم در مجلس، با انتشار یادداشتی در فضای مجازی، ضمن اینکه نتیجه بهدستآمده را حاصل «اشتباه» اعضای شورای نگهبان دانست، بیان کرد «اینکه به راحتی و بدون عاقبتاندیشی، طی پنج شش روز پشت میز و زیر باد کولر بنشینند و بدون تحلیل لازم، ترکیبی را در فرایندی غیرشفاف تحویل ما دهند که هیچ جوره حتی با خون دل خوردن و دوندگی مستمرِ جوانان و طلبههای انقلابی زیر گرمای چهل، پنجاه درجه هم نتوان درستش کرد، انصاف نیست.»
در ادامه و در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس نیز نمایندگان جبهه پایداری تمام تلاش خود را کردند تا حداقل ۲ الی ۴ وزیر موفق به کسب رای اعتماد نشوند و به این منظور هجمههایی را علیه برخی از وزرای پیشنهادی از جمله عراقچی مطرح میکردند؛ از جمله اینکه در همان ایام، امیرحسین ثابتی از نمایندگان پایداری در مجلس، در توئیتی، بر مرزهای کشورمان به خاطر هموطن و آشنا بودن با عراقچی و ظریف، مرگ فرستاد! اعضای پایداری مجلس حتی با برگزاری جلسات مختلف، سعی داشتند سایر نمایندگان را برای رأی ندادن به برخی از وزرای پیشنهادی متقاعد کنند. البته که با مدیریت رئیس مجلس و همچنین نطقی که پزشکیان پیش از رایگیری انجام داد، بار دیگر تلاشهای تندروها بینتیجه ماند و تمام وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
جریان تمامیتخواه که تضعیف دولت را وظیفه خود میدانست، این بار تصمیم گرفت حملات شدید و مستقیمی را علیه برخی از افراد خاص در دولت انجام داد و بر همین اساس کلیدواژه «عزل ظریف» تبدیل شد به ترجیعبند تمام صحبتهای افرادی مانند رسایی، ثابتی و نبویان. از جمله اینکه حمید رسایی که در طی حداقل ۱۱ سال اخیر بیاساسترین ادعاها را علیه ظریف مطرح کرده و اکنون نیز سعی دارد با تاکید مداوم بر عزل ظریف، خود را در فضای رسانهای کشور مطرح کند، اخیرا در گفتوگویی ادعا کرد «عقاید ظریف سنخیتی با آرمانهای امام و رهبری ندارد و او معتقد به مبانی فکری و اعتقادی نظام را نیست. خون ظریف بر اساس آبوهوای آمریکا تنظیم شده است و اکسیژن آمریکا خون او را رقیق میکند». این ادعاها در حالی مکررا از سمت رادیکالها مطرح میشود که رهبری در زمان وزارت ظریف، چندین مرتبه وی را با تعابیری نظیر امین، غیور، شجاع و متدین توصیف کردند.
تمامیتخواهان آن چنان با دولت پزشکیان عداوت و دشمنی دارند که برای تضعیف آن حتی از کشاندن پای ایران به جنگی گسترده نیز استقبال میکنند. این جریان در دو ماه نخست دولت پزشکیان شدیدترین انتقادات را علیه رئیسجمهور مطرح میکرد، زیرا معتقد بود او باعث تاخیر در اجرای عملیات وعده صادق ۲ شده است؛ گویی تصمیمات نظامی کشور آن هم در چنین سطحی، صرفا با نظر رئیسجمهور اتخاذ میشود. رادیکالها در طی هفتههای اخیر نیز مدام از تریبونهای خود در حال تهییج مردم برای مطالبهگری از دولت به منظور اجرای وعده صادق ۳ هستند و در این راستا تجمعاتی را نیز با حضور تعداد محدودی از طرفداران خود ترتیب دادهاند. حتی کار به جایی رسیده است که لشکر سایبری منسوب به این جریان، در فضای مجازی اقدام به تخطئه نیروهای نظامی کشور میکند تا شاید از طریق تحت فشار قرار دادن سپاه برای انجام حمله به اسرائیل، بتواند به هدف خود برسد.
اقدام دیگری که تندروها برای ضربه زدن به دولت انجام میدهند، دمیدن در آتش نارضایتی مردم از شرایط کشور است. اصولگرایان آن چنان روی موضوعاتی از جمله قطعی برق و افزایش قیمت دلار مانور میدهند که گویی وضعیت اقتصادی و ناترازی انرژی در دولت قبل را فراموش کردهاند و اساسا نمیدانند که اکنون وزیر نیرو و رئیسکل بانک مرکزی نیز از اعضای دولت قبل هستند.
جریان رادیکال اما به جای اینکه سهم خود از مشکلات کنونی کشور را بپذیرد، سعی دارد تمام بحران را به گردن دولتی بیندازد که تنها ۴ ماه از آغاز به کارش میگذرد. به عنوان مثال امیرحسین ثابتی طی روزهای اخیر در نطق خود در مجلس، وزارت نفت دولت پزشکیان را مقصر قطعی برق و گاز دانست و این شرایط را نتیجه آنچه او «تغییرات اتوبوسی مدیران وزارت نفت» میخواند، اعلام کرد. این نماینده جوان جبهه پایداری اما، در خردادماه امسال و در جریان تحرکات انتخاباتی خود به نفع سعید جلیلی، در یک سخنرانی اعلام کرده بود «الان در مجلس همه نمایندهها بر سرشان میزنند که از کجا چند میلیارد دلار بیاوریم بنزین وارد کنیم، از ۱-۲ هفته دیگر قطعی برق شروع میشود، به دوران جنگ برگشتهایم»
دیگر اقدام طیف رادیکال در راستای افزایش نارضایتیها و ایجاد آشوبهای اجتماعی علیه دولت، قرار دادن مردم در مقابل دولت و حتی مردم در مقابل یکدیگر است. در حالی که عمده مردم خواهان رفع فیلترینگ و همچنین عدم اجرای قانون افتضاح حجاب هستند، تندروها با برگزاری تجمعاتی با حضور جمعی از طرفداران خود، سعی دارند ادامه یافتن فیلترینگ و سختگیریها در حوزه حجاب را به عنوان مطالبهای ملی معرفی کنند. حتی اخیرا یکی از تئوریسینهای این جریان، در آنتن صداوسیما عنوان کرد که اسلامی ماندن نظام، در گرو اجرای قانون حجاب است. واضحا جریان تندرو میخواهد با طرح چنین نظراتی، قشر مذهبی جامعه را در مقابل دولت بشوراند.
حتی برخی از اعضای لشکر سایبری این جریان نیز به صراحت در توئیتهای خود اعلام کردهاند که باید انقلابیون و حامیان نظام به خیابانها آمده و «بساط فتنه و نفوذ» را جمع کنند. این اظهارات در حالی از سمت افرادی که خود را انقلابی میپندارد، مطرح شده که چند روز پیش سفیر اسرائیل در سازمان ملل طی سخنانی به زبان فارسی، با اشاره به سقوط دولت اسد در سوریه، شرایط کنونی منطقه را یک فرصت تاریخی برای ایران دانست و از مردم ایران خواست که علیه نظام جمهوری اسلامی شورش کنند.